Kryptokurserna återhämtar sig något idag, som vi antydde för igår. Medan Bitcoin fortfarande är svagt på något över $ 8000, fortsätter upptining av altcoin med några få utslagare i spetsen.

Den mest imponerande vinsten idag publiceras av Monero, för närvarande + 14% och räknar. Andra anmärkningar inkluderar XRP: s + 4%, samt + 10-11% registrerade av Chainlink, BAT, Dogecoin, 0x och NEM.

Fed överväger aktivt en digital dollar Som rapporterats av CoinDesk klarade direktören för Federal Reserve Dallas Rob Kaplan bankens ställning angående en potentiell digital dollar.

“Vi har inte på Fed beslutat att driva eller driva för att utveckla en digital valuta, men det är något vi aktivt tittar på och diskuterar,” kommenterade han. Feds främsta problem är fortfarande statusen som USD som en världsomspännande reservvaluta.

Kaplan varnade för att dess förlust skulle resultera i minst 200 miljarder USD-förluster på grund av en antagd räntehöjning på 1%. Den digitala dollarn skulle komma som en åtgärd för att förbli relevant på den internationella scenen, vilket nyligen skisserats av den tidigare CFTC-kommissionären J. Christopher Giancarlo.

Dagens rally verkar för tamt för att direkt orsakas av detta, särskilt eftersom marknaden verkar bygga ett motstånd mot svagt relaterade nyheter. Men en digital dollar kan ha starka återverkningar på integritetsmynt på grund av dess troliga spårbarhet.

Kan Moneros uppgång ha något att göra med Fed? Bitcoin grundläggande spårbarhet framhölls i nyheter. IRS har tagit bort den största webbplatsen för barnpornografi genom att spåra bitcoin-transaktioner, arrestera 337 av sina användare och få minst två av dem att begå självmord.

Nåja. Även om ingen förnuftig person någonsin skulle betrakta detta som dåliga nyheter, är integriteten inte bara för rättsliga brottslingar – vilket kan ha accentuerat användningsfallen av allvarligt privata mynt, även om Zcash inte har varit någon betydande mottagare av dagens uppgång. Dessutom är det troligt att en DLT-baserad digital dollar baseras på ett integritetsprotokoll. Spårbarhet på Bitcoin-nivå skulle ge regeringen oöverträffad kontroll över hur pengarna används och öka relevansen av kompromisslösa integritetsmynt.

Kombinationen av dessa nyheter kan ha gett katalysatorn för dagens utbrott, förvärrat av det starka fallet under tidigare handelssessioner. Sentiment har också registrerat en stark uptick dessa två dagar. KÄNSLA Intradagens känsla för Bitcoin är extremt bart, 22,00%, enligt de senaste uppgifterna från TheTIE.io.

Långsiktighet för cryptocurrency är något lägre, 60,00%. UPSIDE POTENSIAL En timmars tidsram visar att nivån på 8 100 $ erbjuder den starkaste formen av teknisk motstånd på kort sikt. Den nämnda tidsramen visar att ett utbrott över $ 8 100 nivån kan inspirera till ett tekniskt test på $ 8,310.

Den dagliga tidsramen visar att den stora intradagstekniska motståndskraften för BTC / USD-paret ligger på $ 85050 och $ 8 780. DONSIDE POTENSIAL Den fyra timmars tidsramen fortsätter att lyfta fram $ 7 715 nivån som den starkaste formen för teknisk support under $ 7 900 nivån. Medellångsiktig analys visar att 7 400 $ -nivån erbjuder den starkaste formen för teknisk support om 7 715 $ -nivån bryts.


Leave a Reply

Your email address will not be published.